Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

020 Amsterdam Sport - Nadat Kevin Langeree onder andere in 2009 PKRA world freestyle champion werd en in 2014 RedBull King of the Air won, doet hij in 2017 mee aan Hoek tot Helder in Team YoungCapital. Mooie toevoeging aan zijn indrukwekkende resultaten!

Gijs Wassenaar is eveneens één van de pro’s die de uitdaging aangaat. Hij brak in 2015 het WOO Record voor de hoogste sprong van 19,1 m en werd daarmee #1 tijdens de WOO sports contest in Zandvoort. Daarnaast eindigde hij op de 9e plaats tijdens zowel Red Bull King of the Air 2016 als Red Bull Megaloop Challenge 2015.

Lasse Walker werd 1e op Red Bull Megaloop Challenge 2015. Tijdens de halve finale van Red Bull King of the Air 2016 begin februari maakte Lasse een behoorlijke crash, waarvan hij enige tijd moest herstellen. Gelukkig gaat het goed met hem en zal ook Lasse zijn kunsten vertonen tijdens Hoek tot Helder 2017.

Hoek tot Helder

Hoek tot Helder is een kitesurfmarathon van Hoek van Holland tot Den Helder. Dit jaar zullen 115 kitesurfers de 130 km lange tocht langs Nederlands meest iconische stranden afleggen. Zodra de wind het toelaat, wordt deze kitesurfmarathon afgeroepen in één van de weekenden tussen 19 augustus en 22 oktober 2017. Twee dagen vooraf wordt de definitieve datum pas bekend gemaakt. Dit is in verband met de windvoorspellingen. Deze onzekerheid zorgt vanaf 19 augustus voor een zelfde soort effect als bij de Elfstedentocht. In september 2016 namen 60 goedgetrainde kitesurfers deel aan deze allereerste editie van ‘Hoek tot Helder’. Zij haalde samen met 1600 donateurs ruim 47.000 euro op voor de Hartstichting.

Signaalstofjes voor hartinfarcten

De Hartstichting gelooft dat je met signaalstofjes in het bloed elke hart- en vaatziekte op het spoor kunt komen. Onderzoek naar signaalstofjes gaat hartinfarcten voorkomen. Het moet leiden tot nieuwe tests waarmee je kunt ontdekken of je een hoog risico loopt. Als je dat weet, kun je op tijd een behandeling krijgen en zo bijvoorbeeld een hartinfarct vóór zijn. Daarnaast zoekt de Hartstichting naar andere oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te ontdekken. Zo houden we het hart sterk en voorkomen we dat iemand levenslang hartpatiënt wordt. Lees hier meer informatie over dit onderzoek.

 Ga voor meer informatie naar www.hoektothelder.nl

 

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

23 juli 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

D Reizen

Center Parcs