Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

De Grote Bingo Kennis Show voor ondernemers! - 020 Economie, Sport & Spel – MerBusiness Amsterdam heeft iets leuks verzonnen voor alle leden die deel uitmaken van dit businessplatform: de Grote Bingo Kennis Show! 

Wat dit spel inhoudt? Het is een quiz met twee van de populairste online spellen van dit moment. Bingo en Pubquiz in één jasje. Deze quiz zit vol entertainment van de bovenste plank. Een enthousiaste host in de vorm van comedian Raymon Hofkens neemt je deze avond mee!

Naast het spelelement is deze Bingo Kennis Show! de fijne manier om samen te komen en proosten we samen op en met elkaar. We hoeven niet uit te leggen dat we leven in een bizarre tijd.
Een mooi moment om waardering naar elkaar uit te spreken, elkaar fijne dagen toewensen en uiteraard elkaar uit te dagen via dit spel. Daarom is deze show de ideale mix van dit moment.


Hoe werkt het?
De show bestaat uit twee delen. Deel 1 is een leuke en gezellige Bingo met aansluitend deel 2 de Pubquiz. Tijdens de Bingo worden er veel prijzen uitgedeeld. Omdat Bingo een kansspel is willen we ook de deelnemers de kans geven om prijzen te winnen via een kennisquiz.
De Bingoshow wordt verzorgd via Zoom. Via een link kunnen alle deelnemers inloggen. Deze link krijgt iedereen een dag voor aanvang show. Er is ruimte om voor en na de show te praten en lachen met elkaar. Wij raden aan om in te loggen via een laptop of andere vaste computer.
Na het Bingo-gedeelte gaan we de kennisquiz verzorgen via Kahoot! De deelnemers blijven ingelogd via de streamingdienst zodat iedereen elkaar nog kan zien. Kahoot! mag je installeren via je eigen mobiele telefoon. Na alle vragen komen we er direct achter wie de winnaars zijn van de kennisquiz.


Wie is Raymon Hofkens?
Raymon Hofkens is een stand-up comedian en cabaretier met veel improvisatievermogen en hoge grapdichtheid. Hij speelt jaarlijks hondervijftig keer met de top van Nederland en België. Speelde eerder samen in shows met ondermeer Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers. Won diverse prijzen en bereikte vele finales. Raymon weet publiek perfect aan het lachen te krijgen met zijn eigen kijk op de wereld. Eerder was hij ook te horen op landelijke radio-stations als Radio Veronica en 3FM. Daarnaast verzorgt hij elk jaar een comedyshow op Lowlands, en verzorgde optredens tijdens Uitmarkt Amsterdam, International Comedy Festival Rotterdam en Hecklers Comedy Festival Utrecht. 

Ook bedrijfsoptredens zijn voor hem geen onbekend terrein. Van stand-up comedy tot maatwerk, hij weet dat humor een perfecte manier is om te binden. Speelde eerder in de grote theaters van Nederland en voor diverse netwerk-organisaties. Wilt u Raymon laten optreden dan krijgt u gegarandeerd een optreden van hoog niveau en veel humor.
Naast zijn eigen optredens verzorgt Raymon ook comedyshows door heel het land. Met twintig vaste locaties is hij de juiste leverancier van comedyshows . Van kroeg tot locaties met ruim zevenhonderd man publiek ... alles is bespreekbaar.


Meer informatie

Datum                         : Vrijdag 11 december;
Tijd                             : 16:00 – 17:30 uur;
Locatie                        : Online evenement.

Wilt u Raymond ook eens zelf benaderen voor een leuk evenement, neem dan contact met hem op via email www.raymonhofkens.nl

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

23 juli 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

D Reizen

Center Parcs