Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

020 Amsterdam Sport - De duurzame sector en populaire sport hebben elkaar gevonden: Ajax en Groothandel SolarToday kondigen Partnership aan. SolarToday wordt ‘Official Supplier’ van Ajax en heeft met de legendarische club een contract ondertekend voor het komende seizoen 2020/2021.

“Onze leverancier-partners vroegen ons om samen verdere stappen te zetten in onze samenwerkingen op de Nederlandse en internationale markt. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee. Het verheugt ons daarom dat wij, met de support van onze leverancier-partners de samenwerking met AJAX zijn gestart. Ook past het prima in het plaatje van onze internationale ambities”, aldus Arjen Jagersma, CEO van SolarToday. 


Over SolarToday
SolarToday is dé zonnepanelen groothandel voor installateurs. Met een landelijk netwerk van vestigingen levert SolarToday niet alleen duurzame producten, er staat ook op elke vestiging een team van specialisten klaar. 
Door haar gespecialiseerde kennis kan SolarToday installateurs bij elk project ondersteunen met het juisteassortiment A-merken van zowel zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. 

Wilt u meer informatie, raadpleeg dan www.solartoday.nl of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

           

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

23 juli 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

D Reizen

Center Parcs