Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

020 Amsterdam Reizen & Vakanties - WestCord Hotels heeft een campagne ontwikkeld gericht op binnenlands toerisme. De ‘Wees Welkom Weken’ omvatten diverse unieke auto-, fiets- en wandelvakanties variërend van drie, vijf en acht dagen in eigen land.

Een aantal vakanties leidt van hotel naar hotel, bijvoorbeeld van Rotterdam naar Leeuwarden. 

Nu veel zomervakanties in het buitenland op losse schroeven staan is er vraag naar meerdaagse arrangementen in eigen land. Met deze nieuwe campagne wil WestCord Hotels voldoen aan de vraag vanuit de Nederlandse consument voor vakanties in Nederland. Tegelijkertijd wil de hotelgroep ook uitstralen dat ze gasten op een veilige en verantwoorde manier kan ontvangen, de campagne staat dan ook in het teken van ontzorgen. Dat betekent dat ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen, parkeren bij de hotels zelf gratis is en dat de gast wordt voorzien van routes en tips rondom de hotels. 

Meerdaagse routes 
Vanwege de landelijke dekking van hotels is het mogelijk om verschillende hotels te combineren om meerdaagse routes te volgen. Zo is er bijvoorbeeld een route die in acht dagen van Rotterdam, via Amsterdam en de Veluwe naar Leeuwarden leidt met een mix van stad, cultuur en natuur. Als deze route wordt gefietst wordt de auto nagereden en de bagage kan nagestuurd worden. Hiermee worden volwaardige vakanties in eigen land gecreëerd. 

“Unieke kans om te ervaren hoe mooi Nederland is”
Jennifer Westers, directeur en eigenaar van WestCord Hotels: “Wij zijn van mening dat we met deze vakanties iets kunnen bieden waar de Nederlander zelf misschien nog niet aan gedacht heeft. Dit is een unieke kans om te ervaren hoe mooi ons eigen land is en deze schoonheid gaan we ongetwijfeld nog meer waarderen.”

Meer informatie
Wilt u boeken? Ga dan naar westcordhotels.nl/wees-welkom-weken.

Over WestCord Hotels 
WestCord Fashion Hotel Amsterdam is onderdeel van WestCord Hotels. WestCord Hotels is een hotelgroep met 15 hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Garderen, Raalte en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. In 2020 opent een nieuw WestCord Hotel in het centrum van Groningen. WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en bestaat sinds 1968.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

24 mei 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht

D Reizen