Sport Gezondheid & Hobby
Typography

020 Amsterdam Sport  –  Sporthal Zeeburg is op zondag 2 december het strijdtoneel van roller derby. De toeschouwers kunnen zeker harde hits, springende jammers en strategisch spel verwachten. Het A-team (All Stars) zal de dag aftrappen tegen de Arnhem Fallen Angels & friends. Daarna zullen de BattleStars het opnemen tegen Roller Derby Tournai uit Belgie.  

Wat is Roller Derby?

Twee teams spelen tegen elkaar op een vlakke, ovale baan. De jammers van beide teams, herkenbaar aan de twee sterren op de helm, kunnen punten scoren door het inhalen van de tegenstanders. Beide teams proberen tijdens een wedstrijd de jammer van de tegenpartij te blocken en fysiek te hinderen. De snelheid van het spel in combinatie met de fysieke en tactische elementen maken het een unieke sport.

Amsterdam Roller Derby

De actieve vereniging Amsterdam Roller Derby heeft twee teams. Naast een sportieve, is het ook een gezellige vereniging, met meerdere malen per jaar feesten, borrels, toernooien of andere activiteiten.

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Wat: All Stars tegen Arnhem Fallen Angels & Friends start 12.30 uur.

BattleStars vs Roller Derby Tournai start 14.45 uur.

Waar: Sporthal Zeeburg, Insulindeweg 1001, 1095 DH Amsterdam 

Wanneer: zondag 2 december

 

De deuren gaan open om 11.45 uur. Meer informatie is te vinden op www.amsterdamrollerderby.nl of in het Facebook-evenement https://www.facebook.com/events/708395966190750/

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

24 juli 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

D Reizen

Center Parcs