Sport Gezondheid & Hobby
Typography

Lil Kleine, Xander de Busonjé en Nicolette van Dam hebben een aantal activiteiten van het sneeuwparadijs al uitgetest met succes!

De Amsterdamse RAI wordt van 21 tot en met 30 december omgetoverd tot Het Amsterdamse Winterparadijs.

Zowel indoor als outdoor is tijdens de kerstvakantie ook dit jaar weer het ultieme winter- en kerstgevoel te beleven. De organisatie presenteert dit jaar een geheel nieuw evenement met veel nieuwe activiteiten: Het belangrijkste nieuwe onderdeel is Het Sneeuwparadijs, waar bezoekers kunnen langlaufen, sleeën, sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen kunnen maken. Dit alles met échte sneeuw. 

Lil Kleine, Xander de Busonjé en Nicolette van Dam hebben een aantal activiteiten van het sneeuwparadijs al uitgetest met succes!

De Amsterdamse RAI wordt van 21 tot en met 30 december omgetoverd tot Het Amsterdamse Winterparadijs.

Zowel indoor als outdoor is tijdens de kerstvakantie ook dit jaar weer het ultieme winter- en kerstgevoel te beleven. De organisatie presenteert dit jaar een geheel nieuw evenement met veel nieuwe activiteiten: Het belangrijkste nieuwe onderdeel is Het Sneeuwparadijs, waar bezoekers kunnen langlaufen, sleeën, sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen kunnen maken. Dit alles met échte sneeuw. 

Grootste ijsbaan van Nederland

Daarnaast wordt de vorig jaar aangelegde ijsbaan ruim drie keer vergroot tot een 2200m2 grote schaatsbaan waar men van binnen naar buiten kan schaatsen. Met deze 2200m2 is dit gedurende de kerstvakantie de grootste tijdelijke ijsbaan van Nederland. Ook wordt er een 400 meter lang langlaufparcours aangelegd, kan winters Amsterdam worden aanschouwd vanuit een 50 meter hoog reuzenrad, zijn er speciaal voor het evenement gecreëerde optredens te verwachten van o.a. Xander de Buisonjé, is er een silent-disco, een winterbioscoop en worden de allerkleinsten verrast met onder meer goochelaars die hun beste trucs laten zien in het theater. 

Tijdens het event opent Nicolette van Dam een restaurant met brasserie Van Dam, zal Xander de Buisonjé zes avonden een speciaal voor Het Amsterdamse Winterparadijs samengesteld concert geven en verzorgt Lil Kleine een grote show met kerst. 

Daarnaast zitten er nog leuke verassingen in de programmering. Leuk om up to date te blijven via instagram.

Organisatie

Mitchel Bovenlander van producent 4PM Entertainment: “We hebben goed geluisterd naar de bezoekers van het afgelopen jaar en de naam Het Amsterdamse Winterparadijs dekt nu veel meer de lading. We brengen met dit enorme evenement een gevarieerd aanbod, binnen en buiten de RAI, een programma om met vrienden, familie, kennissen, collega’s of wie dan ook, de kerst te beleven of geliefde winterse activiteiten te ondernemen en feest te vieren. We zijn trots op nieuwe onderdelen als de veel grotere schaatsbaan, het langlaufen en bijvoorbeeld vier aparte curlingbanen. Waar het vorig jaar onduidelijk was wat je kreeg voor een entreebewijs, hebben we dat nu duidelijk geformuleerd. Het Amsterdamse Winterparadijs wordt beter, mooier en gezelliger dan ooit, niet alleen voor Amsterdammers maar ook voor iedereen van ver daarbuiten.”

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt 2 soorten tickets: een Regulier ticket waarmee je onbeperkt alle activiteiten kunt ondernemen voor €17,50 en een entrance only ticket waarmee je naar binnen kunt voor €5,-. Dit ticket is er speciaal voor ouders die hun kinderen willen begeleiden zonder deel te nemen aan de activiteiten of vrienden die alleen een feestje komen vieren. Met een passe partout van €29,50 heb je een Regulier ticket voor de hele periode.  

Op vrijdag 21 december vindt om 15.00 uur de opening plaats. Het Amsterdamse Winterparadijs is daarna dagelijks geopend van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s avonds 01.00 uur, met uitzondering van Kerstavond (22.00 uur), Eerste Kerstdag (18.00 uur) en Tweede Kerstdag (22.00 uur). Het buitenterrein sluit dagelijks om 22.00 uur. 

Het Amsterdamse Winterparadijs presenteert een veelvoud aan activiteiten:

Schaatsen, Tubebaan om te sleeën, Langlaufen, Sneeuwballengevecht, Reuzenrad, Curlen, Silent disco, Zweefmolen, Draaimolen, Kindertreintje, Marshmallows roosteren, Winterbioscoop, Optredens van o.a. Xander de Buisonjé, Après-ski, Theater met poppenkast, voorlezen en echte goochelaars, VR-experience, Karaoke, Gaming, Doolhof en speciale kinderschaatsbaan voor kinderen t/m 6 jaar. 

Het Amsterdamse Winterparadijs wordt georganiseerd door 4PM Entertainment

4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie. Het gebruikt muziek, eten & drinken, de beste locaties en feestdagen om mensen samen te brengen. Jaarlijks organiseert het meer dan honderd evenementen voor circa 500.000 bezoekers.

4PM Entertainment gelooft dat feestdagen er zijn om er het beste uit te halen, en dat ogenschijnlijk normale dagen kunnen veranderen in onvergetelijke herinneringen. Zo is Kingsland al jaren hét festival van Koningsdag, en viert Amsterdam Bevrijdingsdag al 4 jaar op Het Amsterdams Verbond. Daarnaast is 4PM marktleider in het all ages-segment met de merken FRIS en We Are The Future.

020 Schiphol Duurzaamheid - Schiphol heeft in Hongkong een verklaring ondertekend ter bestrijding van illegale handel in beschermde dier- en plantensoorten. Meer dan honderd partijen uit de transportsector ondertekenden The Buckingham Palace verklaring, waarmee zij zich committeren aan een zero-tolerance-beleid. Schiphol is een van de eerste luchthavens ter wereld die zich aansluit bij deze aanpak van illegale handel.

Lees meer...

020 Schiphol Economie - De uitbreiding van de P3 Lang Parkeren parkeergarage op Schiphol is gisteren opgeleverd. Hierdoor stijgt het aantal overdekte parkeerplekken van 2.650 naar meer dan 5.000. Duurzaamheid heeft een belangrijke rol gespeeld bij de aanbouw. Op het dak worden - in samenwerking met Eneco - 6.000 zonnepanelen geplaatst.

Lees meer...

Food Tech Event met krekels, algae en 3D-food printing @ Epicenter Amsterdam 

020 Amsterdam Economie Duurzaamheid - Op donderdag 24 januari 2019 trakteerde Epicenter Amsterdam, the house of digital innovation, haar gasten op een toekomstgericht food tech event. Bezoekers kregen een voorproefje van de nieuwste technologieën om 'plantaardig vlees' te produceren, 3D-food printing, krekelburgers, algae caviaar en baanbrekende sprekers.

Lees meer...

Spannende Stroom, de nieuwe demonstratie over elektriciteit in NEMO Science Museum. Foto: DigiDaan.

Lees meer...

Publiek en wetenschappers in gesprek tijdens NEMO Kennislink Live. Foto: DigiDaan.

020 Amsterdam Maatschappij - Op Nederlandse paspoorten staat niet meer of je man of vrouw bent, toiletten zijn genderneutraal en in de trein worden we aangesproken als 'beste reizigers'. Welke verwachtingen heeft onze cultuur tegenwoordig van mannen en vrouwen?

Lees meer...

020 Amstelveen Politiek - De plannen voor een Pathé bioscoop in Amstelveen zijn gereed. Op dinsdag 26 maart 2019 stemde het college van B en W in met de ontwerp Startnotitie Bioscoop Stadsplein. Hiermee is het document vrijgegeven voor participatie. De bioscoop krijgt zeven zalen en een ingang aan het Stadsplein. Het gebouw komt aan de achterzijde van de cultuurstrip naast het busstation.

Lees meer...

020Amsterdam Cultuur - In het Compagnietheater in Amsterdam speelt een ensemble van het Nederlands Kamerorkest o.l.v. dirigent Stef Collignon samen met acteur Frans van Deursen de satirische muziektheatervoorstelling Peter R. de Wolf, een klassiek gevalletje misdaadjournalistiek. De voorstelling, die plaatsvindt op dinsdag 18 en woensdag 19 juni a.s.  is gebaseerd op Peter en de Wolf van Prokofjev. 

Lees meer...

020Amsterdam Maatschappij - WeMakeThe.City nodigt iedereen uit om steden meer leefbaar, veilig, rechtvaardig, duurzaam, bereikbaar en inclusief te maken. Een week lang (17 – 23 juni a.s.) staat de hele Metropoolregio Amsterdam in het teken van urgente stedelijke vraagstukken én oplossingen.

Lees meer...

Nieuw werk Robin de Raaff in wereldpremière 

Lees meer...

Foto: Marc de Haan

020 Amsterdam Gezondheid - De Nederlandse autoriteit op het gebied van puberhersenen Eveline Crone, tevens winnaar van de prestigieuze Spinozapremie en auteur van onder meer ‘Het puberende brein’, geeft op maandag 6 mei in Paradiso Noord een lezing in het Engels over de ontwikkeling van het tienerbrein in het huidige informatietijdperk.

Lees meer...

020 Amsterdam Gezondheid - Dit jaar zetten de Lions zich in voor onderzoek naar kinderkanker. In het actieweekend op 12, 13 en 14 april werven Lions in heel Nederland fondsen voor onderzoek naar kinderkanker, onder andere door nagels te lakken. Het opgehaalde geld wordt geschonken aan Stichting Semmy en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Lees meer...

020 Amsterdam Sport - Wat is de gemene deler van de grootste Nederlandse voetballers? Ze hebben de naam Ajax in het spelerspaspoort staan. De opleiding van de Amsterdamse club wordt geroemd. Jaar na jaar verschijnen nieuwe sterren in een Ajax tenue op het toneel. Eerst op de Toekomst en dan in de Amsterdam Arena. Ajax is de talentenfabriek voor Europa.

Lees meer...

Instagrammers van IGersAmsterdam delen expertise in en op Havengebouw

020 Amsterdam - Op 18 juni organiseren het Rode Kruis Amsterdam en IGersAmsterdam de Masterclasses ‘Succesvol Instagrammen voor start-ups’ en ‘Do’s en don’ts voor startende fotografen op Instagram’.

Lees meer...

020 Amsterdam Sport Goed Doel - Vanuit het Rode Kruis worden in Amsterdam twee acties georganiseerd om geld op te halen voor 3FM Serious Request.

Lees meer...

111 kind/volwassene teams en sportambassadeurs aan de start eerste editie

020 Sport Ouderkerk aan de Amstel –Afgelopen zaterdag stonden er 111  teams aan de start van de allereerste Spierathlon aan de Ouderkerkerplas, georganiseerd door Spieren voor Spieren. Aan de start verschenen ook diverse topsport ambassadeurs van de Stichting.

Lees meer...

Nieuwsoverzicht Amsterdam

Parool: Amsterdam

Actueel nieuws, speciale aandacht voor cultuur, culinair en Amsterdam.

Merchandise NL Magazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht (2)

Reizen & Vakanties (2)