Sport Gezondheid & Hobby
Typography

020 Amsterdam Sport - Super Bowl LII is in de nacht van zondag 4 op maandag 5 februari van 24.00 tot 5.00 uur live te volgen bij Pathé in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Het commentaar komt uit Amerika, Pink zingt het volkslied en Justin Timberlake treedt op in de Halftime Show. Tickets (12,50 euro) zijn te koop via www.pathe.nl/sport; Pathé Unlimited Card-houders kunnen voor vijf euro een ticket kopen aan de kassa.

 

Zondag 4 februari heeft in Minneapolis voor zeventigduizend toeschouwers in het nieuwe U.S. Bank Stadium en tientallen miljoenen tv-kijkers wereldwijd Super Bowl LII plaats. Vier teams kunnen zich nog plaatsen voor de 52ste finale van de National Football League. Zondag 21 januari vallen de definitieve beslissingen. In de finale van de AFL staan dan topfavoriet New England Patriots en Jacksonville Jaguars tegenover elkaar. Bij de NFC gaat de finale tussen favoriet Minnesota Vikings en Philadelphia Eagles.

Veertien jaar na ‘nipple gate’ is Justin Timberlake voor de derde keer, een record, uitgenodigd voor de Pepsi Super Bowl Halftime Show. Pink zingt voor aanvang van de finale het Amerikaanse volkslied. Superster Timberlake, winnaar van tien Grammy Awards en talloze andere prijzen, maakte de uitverkiezing bekend in Jimmy Fallon’s Tonight Show. De afgelopen jaren verzorgden onder meer Lady Gaga, Beyoncé, Madonna, Bruce Springsteen en The Rolling Stones het best bekeken muzikale evenement van het jaar.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

17 augustus 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

D Reizen

Center Parcs