Politiek & Maatschappij
Typography

020 Amsterdam Maatschappij/Vrijheid - Ter ere van ’75 jaar Vrij’, viert Het Amsterdams Verbond op 5 mei 2020 in het historische Olympisch Stadion de Vrijheid en wat het is om al 75 jaar in vrijheid te leven. 

Heel bijzonder natuurlijk om dit te vieren in het legendarische Olympisch Stadion waar in 1928 de Olympische Spelen werden gehouden, waar vele medailles werden verdeeld, records werden verbroken, waar vroeger de voetbalwedstrijden werden gespeeld van Blauw Wit en FC Amsterdam en later de Europese thuiswedstrijden van Ajax en waar ons aller Sjakie Swart zijn laatste wedstrijd speelde. Een prachtig stadion, zo midden in de stad, waar trots de Nederlandse vlag wappert, maar waarvan maar weinig mensen weten wat er daar eigenlijk nog allemaal gebeurt. Immers, in tegenstelling tot binnen de muren waar alles heel fraai en modern is, ziet het stadion er van buitenaf gezien een beetje uit als een onneembaar middeleeuws fort waarbij je je nu afvraagt wat er toch allemaal van binnen gebeurt.  


Het Olympisch Stadion is een legendarisch monument dat bij uitstek geschikt is om met Het Amsterdams Verbond en met heel veel mensen 75 jaar vrijheid heel uitbundig te vieren met de leukste hostingpartijen en de allerfijnste mensen uit het Amsterdamse nachtleven. Aan de organisatie zal het niet liggen, die maakt er een waar feest van waarbij iedereen uiteraard van harte welkom is.   


Meer informatie
Datum/tijd: 
di 5 mei 2020 van 12.00 tot 23.00 uur
Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

17 februari 2020

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

One.com

Greenchoice