Politiek & Maatschappij
Typography

020 Amsterdam Maatschappij – De kaartverkoop van TEDxAmsterdam gaat vandaag om 15.00 uur van start. De tiende editie van het evenement met als thema ‘The Big X’ wordt groter dan ooit aangepakt met een uniek programma waaraan de bezoekers actief deelnemen. Naast de bekende talks zullen er diverse interactieve sessies en performances zijn die alle zintuigen van de bezoekers prikkelen.

TEDxAmsterdam vindt donderdag 29 november plaats in Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein.

Het thema is dit jaar ‘The Big X’ , waarin de X staat voor Amsterdam, het cijfer tien en ‘The Big Unkown’. In samenwerking met creatieve partners Stichting Nieuwe Helden, WE ARE PI en North VCA wordt er o.a. teruggekeken naar de afgelopen jaren in een bijzondere Hall of Fame, maar vooral ook vooruitgekeken naar de toekomst.

“TEDxAmsterdam biedt al tien jaar een podium voor ‘’Ideas worth spreading’’, en bereikt daarmee duizenden mensen. Het programma dit jaar neemt de bezoeker echt mee in vraagstukken over de toekomst. We doen dat met een organisatie die helemaal bestaat uit vrijwilligers die in hun vrije tijd dit geweldige event in elkaar zetten.”, aldus Monique van Dusseldorp, programmadirecteur van TEDxAmsterdam

 

 

Join the Big X

Er zijn voor TEDxAmsterdam 2018 twee verschillende tickets te koop. De Regular Tickets geven toegang tot het dagvullende evenement en kosten 150 euro. Daarnaast zijn er dit jaar 100 speciale Friends Packages die de bezoeker net dat beetje extra geven, interessant voor zowel particulieren als bedrijven. Zo starten de bezoekers met dit ticket hun TEDxAmsterdam dag met een exclusief ontbijt en een extra snelle incheck rij. In de zaal zijn speciale zitplekken voor hen gereserveerd en zij krijgen in een kleine groep de beschikking over een eigen host die hen met alles gedurende de dag kan helpen. In de Friends & Speaker lounge is er de kans om sprekers te ontmoeten en met andere Friends te netwerken. De prijs van deze tickets is 750 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van TEDxAmsterdam: https://tedx.amsterdam

Over TEDxAmsterdam

In de geest van ideeën die de moeite van het verspreiden waard zijn, heeft de Amerikaanse organisatie TED een programma gemaakt met de naam TEDx. Bij TEDxAmsterdam, een lokale editie die onder licentie georganiseerd wordt, brengen live sprekers en acts al tien jaar diepe discussie en verbinding  teweeg. TEDxAmsterdam werd in 2009 voor het eerst georganiseerd en de editie van 2018 heeft als thema ‘The Big X’ waarbij de X staat voor Amsterdam, het cijfer tien en het grote onbekende. Deze editie vindt op 29 november plaats in het Internationaal Theater Amsterdam. Partners dit jaar zijn onder andere Tata Steel Consultancy (TCS), Schiphol Real Estate en Clifford Chance. Al onze partners zijn te vinden via https://tedx.amsterdam/partners/.

De TED-conferentie biedt algemene richtlijnen voor het TEDx-programma, maar individuele TEDx-evenementen zijn zelfgeorganiseerd.

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

24 februari 2019

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

One.com

Greenchoice