Politiek & Maatschappij
Typography

020 Amsterdam Politiek & Maatschappij – Amsterdamse VVD-ers worden bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de zomerbarbecue van de Amsterdamse VVD op donderdag 3 september.

De afgelopen maanden zijn voor iedereen behoorlijk heftig geweest en voor velen zijn de gevolgen van de Coronacrisis nog dagelijks voelbaar. Daarom is het fijn elkaar ook weer live te treffen, mits de situatie het tegen die tijd nog steeds toelaat en uiteraard met inachtneming van alle Coronamaatregelen.

We openen het nieuwe politieke seizoen met VVD'ers uit de lokale en landelijke politiek en heffen het glas op een ongetwijfeld zeer uitdagend maar hopelijk succesvol liberaal jaar met de Tweede Kamerverkiezingen in het vooruitzicht! 

Meer informatie
Locatie:
De barbecue vindt plaats bij Delirium Café, n Piet Heinkade 4, Amsterdam naast Amsterdam CS met een privé terras met prachtig uitzicht over het IJ. Mocht het slecht weer zijn, kunnen we uitwijken naar binnen. In beide situaties wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende Coronamaatregelen en 1,5 m afstand. Vanwege genoemde maatregelen zullen we een maximum aantal aanwezigen hanteren.
Datum: donderdag 3 september 2020
Aanvang: 18:00 uur

Kosten:  28,50 euro. Studenten 24,50 euro, beide opties uiteraard inclusief borrelhappen, een uitgebreide barbecue en 2 drankjes.
Aanmelden: tot uiterlijk donderdag 27 augustus via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overmaken barbecuegeld: het bedrag voor de avond over te maken naar NL21ABNA0597381569 t.n.v. VVD Amsterdam, onder vermelding van 'Barbecue 2020' + de namen van de personen voor wie je betaalt.

 

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

18 januari 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

One.com

Greenchoice