Project met meeste stemmen gaat door naar laatste 10 - 020 Amsterdam Maatschappij - Acht projecten uit de provincie Noord-Holland maken dit jaar kans op een Appeltje van Oranje. Vanaf vandaag kan het Nederlands publiek de winkansen van deze projecten vergroten, door te stemmen op hun favoriet. Het project dat de meeste stemmen in de wacht weet te slepen, gaat direct door naar de laatste tien genomineerden.

Lees meer...

020 Amsterdam Politiek & Maatschappij – De gemeente Amsterdam gaat uitlaat- en losloopgebieden voor honden verbeteren en waar nodig uitbreiden. Honden moeten immers ook in de drukke stad  lekker kunnen rennen en spelen. De gemeente streeft ernaar dat iedereen binnen 1 kilometer lopen een losloopgebied kan vinden. 

Lees meer...

020 Amsterdam Politiek & Maatschappij – Amsterdam en Helsinki hebben als eerste 2 steden in de wereld, sinds 24 september een algoritmeregister. Zo’n register geeft inzicht in welke algoritmen  gemeentes gebruiken en hoe dat in zijn werk gaat. Omdat de nieuwe technologie oneerlijkheid in de hand kan werken door bijvoorbeeld fouten in de gegevens, vindt de gemeente Amsterdam deze openheid belangrijk.

Lees meer...

Meer artikelen...

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

25 januari 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

One.com

Greenchoice