Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

Inschrijving Mie geopend - 020 Amsterdam Economie - Al jaren organiseert de MOA, Expertise Center voor marketing insights, onderzoek en analytics, het Marketing Insights Event (MIE). Het MIE is hèt kennisplatform voor data-analisten, insights managers en research professionals en voor iedereen die werkt en leeft in de marketing en insights.

Van 10 mei t/m 8 juni kun je tijdens de Road to MIEmaar liefst 54 gratis MIE-sessiesbijwonen op het gebied van Insights, Data Analytics en Data Science.  MEI is MIE-maand, de inschrijving is geopend! 

Ingegeven door de laatste trends & ontwikkelingen en de ‘Corona’-voorspellingen is besloten MIE’21 te verschuiven van begin februari naar 22 en 23 september én in een andere vorm aan te bieden. Een MIE zoals het MIE nog nooit geweest is! 
Het nieuwe MIE heeft een hybride (digitaal & fysiek), competitieve vorm en zal plaatsvinden in de maand mei en op 22 en 23 september. Het event bestaat uit twee onderdelen: het digitale ‘Road to MIE’ in mei, MEI-maand is MIE-maand, en het fysieke ‘Best of MIE’ op 22 en 23 september. Met als overkoepelend thema uiteraard: It’s all about insights.

Programma Road to MIE
In het uitgebreide Road to MIE-programma tref je dit jaar topsprekers van o.a. MARS, Nespresso, Tony’s Chocolonely, Stichting Kinderpostzegels, bol.com en worden thema’s behandeld zoals Neuroscience, Customer Engagement, Data Governance, Customer Experience, Artificial Intelligence, Voice en (International) branding.

Internationaal aanbod
Nog nooit waren er zoveel internationale sprekers vertegenwoordigd op het MIE. Meer dan 50% van de lezingen wordt in het Engels aangeboden. Alle sessies van Road to MIE zijn wereldwijd eenvoudig te volgen via het platform WebinarGeek. Dit maakt het ook geschikt voor internationale collega’s die het MIE in eerdere jaren wellicht aan hun neus voorbij moesten laten gaan.  

Bekijk het volledige ‘Road to Mie-programma’ en schrijf je gratis in via MIE.nl, dit kan ook voor meerdere of alle sessies tegelijk!  

De top 13 best beoordeelde sessies van de Road to MIE zien we terug tijdens het fysieke Best of MIE op 22 & 23 september a.s. in SuperNova in Utrecht. Eindelijk weer LIVE! De kaartverkoop voor Best of MIE start in juni.

Organisatie MIE’21
MOA
Kabelweg 57
1014 BA Amsterdam
VIDA-gebouw, 2e verdieping
Tel: 020-581 07 10
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over MOA
MOA, hét Expertise Center voor Marketing insights, Onderzoek & Analytics, is een vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met Marketing Research, Digital Analytics, Marketing Intelligence en Beleidsonderzoek.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

23 juli 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

coolblue

One.com