020 Amsterdam Economie & Duurzaamheid - Vanaf voorjaar 2022 kan iedereen bieden op hout van Amsterdamse gekapte bomen. U dus ook. Alle gevelde reuzen uit de stad worden in het Amsterdamse bos opgeslagen en geveild. Het geld dat dat oplevert, gebruiken we om nieuwe bomen te planten en het groen in het Amsterdamse bos te beheren en onderhouden.

Lees meer...

020 Amsterdam Economie & Duurzaamheid - De Piet Heintunnel gaat van 25 juni 2021 tot en met 30 september 2022 dicht voor al het verkeer, behalve voor tram 26. De tunnel krijgt een grondige opknapbeurt. Een noodzakelijke en ingrijpende operatie, die voor overlast zorgt in de hele stad. Het advies voor automobilisten is om het openbaar vervoer, de fiets of een deelscooter te gebruiken.

Lees meer...

020 Amsterdam Economie & Duurzaamheid, milieu - Ieder jaar worden er meer aankopen online gedaan. Waar deze aankopen voorheen binnen een select aantal niches gedaan werden, heeft de consument nu ook de FMCG winkels online gevonden. Is deze trend goed of slecht nieuws voor klimaatactivisten? Trustdeals zocht het uit. De conclusie is voorzichtig positief te noemen.

Lees meer...

Foto door Ron Lach via Pexels

020 Amsterdam Duurzaamheid - Die fijne zomer komt er bijna aan! Tijd om het balkon of de (gevel)tuin weer gezellig te maken. Oude planten in de potten vervangen door nieuwe, die grote struik eens een stukje snoeien, het gras maaien of afgebroken boomtakken opruimen, dat zorgt allemaal voor groenafval. Als u uw groenafval vanaf zaterdag 22 mei naar een Afvalpunt brengt, krijgt u een gratis zak compost.

Lees meer...

Netwerkevent met MeerBusiness Amsterdam - 020 Amsterdam Economie - Op 27 mei organiseert MeerBusiness Amsterdam samen met BeachEvents.nl een VIP-evenement en helemaal coronaproof. We komen samen bij Meeting & Event locatie Club Nautique in Zandvoort en gaan uit van het principe: “Wat kan in deze tijd wel”.

Lees meer...

Meer artikelen...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

23 juli 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

coolblue

One.com