Over het naderende jubileum en de dreiging van het afbrokkelen van de stad

020 Amsterdam Duurzaamheid - In 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. Een verjaardag die groots gevierd zal worden en internationaal aandacht zal krijgen. Onze hoofdstad, Amsterdam, is één van de mooiste steden ter wereld. Maar de stad wordt bedreigd, de kades en bruggen staan op instorten.

Lees meer...

020 Amsterdam Economie & Duurzaamheid - Reigersbos krijgt een flinke opknapbeurt. Deze 40 jaar-oude wijk in Gaasperdam krijgt er zo’n 800 woningen bij, in allerlei soorten en maten. Een vernieuwd winkelcentrum zorgt straks voor veel winkelplezier in het hart van de wijk. Ook komt er een nieuw plein waar bus en metro naast elkaar stoppen. En natúúrlijk komt er meer groen, in 3 buurtparkjes. Meer weten? Kom naar de online bijeenkomst op 9 september.

Lees meer...

020 Amsterdam Economie & Duurzaamheid - Vanaf voorjaar 2022 kan iedereen bieden op hout van Amsterdamse gekapte bomen. U dus ook. Alle gevelde reuzen uit de stad worden in het Amsterdamse bos opgeslagen en geveild. Het geld dat dat oplevert, gebruiken we om nieuwe bomen te planten en het groen in het Amsterdamse bos te beheren en onderhouden.

Lees meer...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

22 januari 2022

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

coolblue

One.com