Economie & Duurzaamheid
Typography

020 Amsterdam  Economie - Als we de hype moeten geloven zullen Emerging Technologies, zoals Artificial Intelligence en Internet of Things, de wereld redden óf de mensheid overbodig achterlaten. Is de impact van technologie op de mens te overzien? Anticiperen we wel voldoende op alle veranderingen? Welke rol spelen klanten, inwoners, patiënten en gebruikers eigenlijk nog? Hoe kunnen we technologie en data inzetten voor een menselijke digitale transformatie in onze Metropoolregio?

Op maandag 3 december ontmoeten we je graag op onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst om op zoek te gaan naar antwoorden. Na een kort inhoudelijk programma is er volop tijd om te netwerken en samen plannen te maken voor 2019.

Programma
Kate O’Neill  - Fortune 500-adviseur, auteur en Tech-humanist  over de mens-gecentreerde Metropool van de toekomst.

Hoe kunnen wij de economische, technologische en data gedreven kansen omarmen en tegelijkertijd de meest hoopvolle en leefbare toekomst bieden voor de mensen die er wonen, werken en spelen? Kate neemt ons mee naar de nieuwe wereld waar data en technologie bijdragen aan betekenisvolle menselijke ervaringen, rechtvaardige opbrengsten en duurzame resultaten.

Arnold WM Smeulders - hoogleraar Artificial Intelligence aan de UvA, lid van AINED voor de nationale agenda AI, directeur van de UvA-labs met Qualcomm en met Bosch, betrokken bij Kepler Vision BV. Kepler is zijn tweede start-up vanuit de universiteit.

Arnold zal vanuit zijn ervaring met publiek-private samenwerkingen op het Science Park putten, om te laten zien dat o.a. de rol van de universiteit in de digitale stad verandert.

Datum: maandag 3 december. Aanvang 15.30 uur.
Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

17 augustus 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

coolblue

One.com