Cultuur & Uitgaan
Typography

020 Amsterdam Cultuur - AVROTROS is altijd op zoek naar goede ideeën voor programma's, daarom organiseren zij in VondelCS: Studio X. Tijdens dit programma geeft VondelCS (nieuwe) mediamakers letterlijk een podium om hun kick-ass online- en/of TV-concept te pitchen aan doorgewinterde mediaprofessionals.
Heb jij een briljant idee? Meld je aan voor Studio X op 27 november! Wie weet zien wij jouw pilot binnenkort wel op TV en/of online!

Jamie Trenité is de host van de avond
Misschien ken je Jamie wel als tafelheer bij DWDD of als presentator van Jules Unlimited. Wat niet veel mensen weten, is dat Jamie zijn tv-carrière twee jaar geleden tijdens Studio X begon. Hij is dan ook de perfecte persoon om de avond te hosten en de nieuwe pitchers advies te geven!

Zo werkt het:
• Meld je aan en beschrijf jouw concept
• De beste creatievelingen krijgen coaching van Annette de Vries (hoofd televisie AVROTROS)
• Pitch jouw (nog betere concept) tijdens Studio X
• Je ontvangt altijd feedback van professionals
• Wie weet wordt jouw concept wel gerealiseerd

 

Begeleiding van Annette de Vries
De vijf beste concepten krijgen begeleiding van Annette de Vries. Zij zit al jaren in het mediavak en heeft als hoofd televisie van AVROTROS al heel wat concepten voorbij zien komen. Begeleiding en tips van haar zijn dan ook extreem waardevol! Met haar tips (geen komma) til je het concept gegarandeerd naar the next level. Kortom een unieke kans om begeleiding te krijgen en daarmee jouw concept nog beter te maken.

Aanmelden
Meld je nu aan voor de editie op 27 november! Iedereen ontvangt binnen een week een reactie.

Pitch Night Studio X
Tijdens Studio X krijgen verschillende pitchers de kans om hun kick-ass tv- en/of onlineconcept te pitchen aan doorgewinterde media professionals. Elke editie passeren compleet nieuwe ideeën de revue. Studio X is dan ook elke editie weer compleet anders!

Aanwezig zijn
Publiek is van harte welkom tijdens Studio X! Klik hier om te RSVPen. Aanwezig zijn is GRATIS maar RSVP wel even want VOL = VOL.

‘Dat wij gehoord werden, steun kregen en al in een vroeg stadium enige erkenning voor het idee kregen, dat is ontzettend lekker!’ Aldus Jamie Trenité, oud deelnemer Studio X.

Daarnaast help je met jouw feedback de pitchers ook nog eens hun concept te perfectioneren. Een win-winsituatie dus!

Spreekuur Studio X
Elke maandag kun je tijdens het spreekuur in VondelCS terecht met al je vragen! Wil je meer weten over Studio X? Of heb je een briljant idee maar weet je niet goed hoe je het uitwerkt tot goed concept? Of moet je alleen maar de puntjes op de i zetten, maar kun je wel wat feedback gebruiken? Wil je meer weten over de avond zelf?
Kom dan maandag tussen 16:00 uur tot 17:00 uur langs bij het Spreekuur Studio X in het Media Café.

VondelCS Media & Cultuur LAB van AVROTROS.
VondelCS biedt een podium aan creatief talent dat voor innovatie zorgt op het gebied van media, cultuur en kunst.
VondelCS nodigt je uit om je talenten verder te ontwikkelen en geïnspireerd te raken!
Meer weten

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Heineken

Vliegtickets