Cultuur & Uitgaan
Typography

020 Amsterdam Cultuur - Woensdag 2 augustus vindt de theatervoorstelling Homonologen plaats bij Pllek in Amsterdam Noord.

Homonologen is een relevante, persoonlijke en intieme voorstelling gebaseerd op waargebeurde verhalen en gespeeld door jongeren die deels zelf homoseksueel zijn en hiermee omgaan binnen hun familie, vriendengroep en religie. 

Homonologen is een voorstelling die verhalen bundelt van allerlei soorten mensen: hetero, bi, homo, lesbo, stoer, lief, scholier, student, mentor, vader, dominee, zus en buurjongen. De voorstelling speelt al ruim twee jaar in klaslokalen op middelbare scholen, maar op woensdag 2 augustus spelen zij ter ere van de Gay Pride een openbare voorstelling in Pllek op het NDSM-terrein. In de energieke voorstelling vertellen zes jonge spelers hun eigen verhaal en en dat van jongeren die ze hebben geïnterviewd over verliefdheid en seksualiteit. De voorstelling is voor alle leeftijden. 
- - -

Wat als zij niet op meisjes valt?
Wat als ze aan me zien dat ik homo ben?
Wat als ik het gewoon nog niet weet?
De intieme voorstelling laat zien dat liefde niet zo voorspelbaar is als we soms zouden willen. Dat homoseksualiteit net zo stoer of saai kan zijn als heteroseksualiteit.
- - - 

In samenwerking met de voorlichtersgroep van COC Amsterdam en studenten van Studenten Toneelvereniging Amsterdam heeft regisseur Eline Loomans deze theatervoorstelling gemaakt. 
Cast: Iman Sanichar, Rachel Held, Ignace Schoot, Harun Balci, Mara Somers, Suzan Enzerink, Jesse Cornelissen. Regie: Eline Loomans. Assistent regie: Rhodé Gonggrijp

Woensdag 2 augustus
1e voorstelling: 18:30
2e voorstelling: 20:15

LOCATIE
Pllek, tt Neveritaweg 59, Amsterdam

TICKETS
Online: € 6,50
Deurverkoop: € 8,50

FACEBOOK EVENT VOOR UPDATES

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Heineken

Vliegtickets