Cultuur & Uitgaan
Typography

020 Amsterdam Evenementen VIDEO- De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de magie in huis wordt gehaald en er weer groots mag worden uitgepakt met kerstversiering. Sissy-Boy en de Efteling hebben de handen ineen geslagen en zijn tot een sprookjesachtige samenwerking gekomen. Met een oog voor design vanuit Sissy-Boy en de betoverende wereld van de Efteling, is er een bijzondere en unieke collectie winterse ornamenten - voor in de kerstboom - gecreëerd. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar.

De collectie
De collectie bestaat uit 5 stuks unieke ornamenten die door een familiebedrijf uit Duitsland met de mond zijn geblazen, zijn voorzien van een écht laagje zilver én stuk voor stuk met de hand zijn beschilderd. Ze zijn dus met erg veel ervaring en kunde gemaakt. Van elk ornament worden maar 300-350 stuks geproduceerd. Daarnaast worden de ornamenten ook nog eens verpakt in een wonderschoon en op maat gemaakt doosje om de ornamenten zorgvuldig te kunnen bewaren en zo een herinnering voor de toekomst te creëren. Het doosje met de bijzondere ornamenten is een echt collectors item. 

Sprookjesbewoners
De ornamenten bestaan uit de sprookjesbosbewoners Roodkapje, De Kikkerkoning, De zes Zwanen, Langnek en Ezeltje strek je. Een prachtige versiering die je absoluut in je kerstboom wil zien hangen tijdens de winterse kerstdagen. Een moment van nostalgie voor de ouders en een geluksgevoel voor de kleintjes. 

De limited edition ornamenten zijn te koop in geselecteerde fysieke winkels van Sissy-Boy & op www.sissy-boy.com De verkoopprijs is v.a. €29,99.

Over Sissy-Boy
Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy.

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Kunst & Media

Vliegtickets