Cultuur & Uitgaan
Typography

020 Amsterdam Cultuur & Uitgaan - Restaurant Freud, al 14 jaar gevestigd in de Spaarndammerstraat in Amsterdam-West, is na de RIVM-versoepelingen weer in full-swing met een aantal mooie updates. Zowel op culinair als op interieur gebied.

Tijdens de periode dat de horeca niet open mocht zijn, besloot het restaurant deze tijd aan te grijpen om enkele vernieuwingen door te voeren om nog sterker terug te komen. Voor culinaire liefhebbers is het dinermenu vernieuwd met heerlijke gerechten als Vegan Arancini en Melanzane Parmigiana. Klassiekers als biologische kogelbiefstuk en vissoep zijn gebleven. Daarnaast kan men vanaf nu elke zondag genieten van de steak & frites special voor slechts €15. Vaste gasten uit de buurt en uit de hele stad en erbuiten komen er graag hun huis voor uit en laten zich maar al te graag fêteren op het overheerlijke eten.

Danielle Driest, manager Restaurant Freud is heel blij dat het restaurant haar deuren weer kan openen. “We zijn natuurlijk hartstikke blij dat we weer open kunnen. Ik ben ook erg tevreden over de vernieuwde menukaart met overwegend seizoens- en lokale producten waar we veel goede feedback van gasten op krijgen. Samen met ons geüpdatete interieur staan onze medewerkers klaar om het iedereen naar de zin te maken. We zorgen er met elkaar voor dat iedereen zich welkom voelt en kan genieten van onze eerlijke en pure gerechten”.

Interieur updates
Naast de nieuwe menukaart werd ook het interieur de afgelopen maanden aangepakt. Door een eerdere lekkage moest de vloer vernieuwd worden en werd besloten om meteen het toilet een gehele metamorfose te geven. De toiletruimte is hierdoor een etalage geworden van producten van RoadsMaakt. Dit is een collectie van unieke en duurzame producten gemaakt door mensen met een psychiatrische problematiek. De producten variëren van houten snijplanken en servies tot knuffels gemaakt van oude jeans. De gehele collectie is te koop op www.roadsmaakt.nl.

Over Restaurant Freud
Bij Restaurant Freud, een sociale firma, werken mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt met passie onze gerechten bereiden en de gasten vol trots bedienen. Het zijn veelal mensen met een psychische kwetsbaarheid die bij Restaurant Freud weer in hun ritme komen en hun eigen weg naar werk terugvinden. Meer informatie op www.restaurantfreud.nl

Meer informatie
Restaurant Freud is van dinsdag tot en met zondag open voor diner vanaf 17.00 uur. Voor de lunch zijn er cateringmogelijkheden. Voor meer informatie en reserveringen kan men terecht op www.restaurantfreud.nl.


Restaurant Freud is gevestigd op de Spaarndammerstraat 424, 1013 SZ Amsterdam en is telefonisch te bereiken op 020 688 5548.

Jos de Jong

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Vliegtickets