Cultuur & Uitgaan
Typography

020Amsterdam Evenementen - Donderdagnamiddag: 26 september van 16.00-17.30uur
De Friese Palingroker Bas Oosterbaan nodigt jou hoogst persoonlijk uit om naar het Palingrookfeest te komen. Kom proeven en genieten. Bas vertelt je alles over het geheim van wilde Ierse paling. In het voorportaal van Keizer Culinair aan de Keizersgracht 376 te Amsterdam vindt het roken plaats. Maak kennis met deze unieke ervaring, peuzel je de paling op en geniet je van een overheerlijk drankje. 

Wat is een parlevinker?
Parlevinkers kom je in deze tijd (vrijwel) niet meer tegen. Veel mensen weten ook niet (meer) wat een parlevinker is en wat hij nu eigenlijk doet. Klik hier om uitleg te krijgen wat zo iemand eigenlijk allemaal doet.
De one and only parlevinker van Amsterdam heeft internationale belangstelling. Begin dit jaar waren met name buitenlandse omroepen actief met het maken van reportages over de varende Friese Palingroker. Dus kom en ontmoet deze VIP.

Meevaren op de Keizersgracht?
Sinds kort heeft Bas een nieuwe schuit. Hij verkoopt vanuit de boot niet alleen zijn heerlijke – zelf gerookte paling – maar ook delicatessen als: gerookte Friese ganzenborst, zeeverse oesters en huisgerookte zalm. Wil jij – naast het proeven – ook een stukje meevaren? Laat het weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan voor het Palingrookfeest op 26 september a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van ‘Ik kom’.

Wil je meer weten over Bas en zijn palingrokerij, ga dan nar www.friesepalingroker.nl

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Kunst & Media

Vliegtickets