Cultuur & Uitgaan
Typography

020Amsterdam Kunst/Cultuur - Na haar serie zelfportretten met Tinderdates (Mannen met potentie) werkt de Amsterdamse fotograaf en filmmaker Marieke de Bra aan de documentaire Mama. De documentaire is een zelfportret over haar verlatingsangst en worsteling met liefde en intimiteit.

Na het zien van een indrukwekkende paaldans performance en de opmerking van een vriendin: “Als je drie maanden elke dag traint, kun jij dit ook hoor”, besluit filmmaker Marieke de Bra paaldanslessen te nemen. Haar doel: een jaar later deelnemen aan het NK Paalsport. In hetzelfde jaar onderzoekt Marieke samen met haar therapeut haar verlatingsangst en confronteert ze haar ouders, die beiden dansleraar zijn, met haar besmette liefdesleven en hun opvoeding. Wat is de invloed van haar jeugd, waar ze zich vaak emotioneel in de kou gelaten voelde staan? En wat is de connectie met het paaldansen? In Mama onderzoekt Marieke de Bra al filmend haar valkuilen.

Om de documentaire te kunnen realiseren, is Marieke de Bra een crowdfunding campagne gestart via CineCrowd. Binnen 30 dagen wil ze met behulp van het publiek €20.000 ophalen. De crowdfunding campagne loopt tot en met 5 oktober 2019. Donateurs ontvangen o.a. tickets voor de première, een privéles paaldansen of een fotoportret.
Wilt u meer informatie, raadpleeg dan www.cinecrowd.com/mama

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Kunst & Media

Vliegtickets