Cultuur & Uitgaan
Typography

020Magazine Kunst en Cultuur - Op maandag 15 juli is het Rembrandt's 413e verjaardag en dat wordt gevierd met taart en 50% korting op een toegangskaartje voor de tentoonstelling Discover Rembrandt - his life and all his paintings in de RAI. Voor Rembrandt's naamgenoten is de toegang op deze bijzondere dag geheel gratis.

De Nachtwacht
De tentoonstelling toont reproducties van alle 340 werken van Rembrandt. Ook de beschadigde, verborgen en zelfs gestolen werken zijn deze zomer in de RAI te zien, digitaal gerestaureerd en inclusief de bijzondere verhalen die bij de schilderijen horen. Ook de Nachtwacht is te bewonderen, in de oorspronkelijke afmeting, dus met de in 1715 afgesneden delen.

Taart
Op maandag 15 juli om 11.00 uur wordt de taart aangesneden. U bent van harte welkom om langs te komen bij dit feestelijke moment. Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings geeft een dieper inzicht in de kunst en het leven van één van de grootste kunstenaars uit de wereldgeschiedenis. Juist op deze bijzondere dag is deze tentoontelling een must om te bezoeken.

Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings
Elicium ballroom RAI Amsterdam, zaterdag 6 juli t/m zondag 1 september 2019, Dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Discover Rembrandt is een samenwerkingsverband tussen Stabilo International, Onderneming & Kunst en RAI Amsterdam.

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Kunst & Media

Vliegtickets