Cultuur & Uitgaan
Typography

Van juni tot en met september wordt er elke dinsdagavond een film vertoond op het strand bij Pllek, mits het mooi weer is.

Het filmprogramma 'Films with a View Sunscreenings' is een samenwerking tussen Pllek, Outdoor Cinema en Cine. Op maandagmiddag wordt aan de hand van de weersvoorspelling bepaald of de film dinsdagavond doorgaat. In de agenda op de website van Pllek en in het Facebook event wordt dit vervolgens gecommuniceerd.

Koptelefoon reserveren

Dit jaar kan er een koptelefoon gereserveerd worden door een gratis ticket te downloaden. Er zijn ook altijd een aantal koptelefoons beschikbaar voor vrije inloop, maar op = op. De koptelefoon wordt bij aankomst contant afgerekend. Het is niet mogelijk om een eigen koptelefoon mee te nemen. De link om een koptelefoon te reserveren komt halverwege mei online.

 

Stemmen op het filmprogramma per maand

Elke maand selecteren de redacteuren van Cine hun favoriete films binnen een maand-thema. Ook dit jaar kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete film uit de selectie van Cine. In het Facebook event plaatst Pllek elke maand een poll. In de maand erna worden de films vertoond op volgorde van het aantal stemmen. Als de film onverhoopt geannuleerd wordt, verplaatst deze naar de eerstvolgende dinsdag. Zo kan het gebeuren dat de minst populaire films niet vertoond kunnen worden. Een nieuwe maand is namelijk een nieuw thema met nieuwe films.

Vanaf maandag 14 mei t/m maandag 21 mei kan er gestemd worden op het filmprogramma van juni. Check het Facebook event voor de poll.

Films with a View Sunscreenings

Data: elke dinsdag van juni t/m september
Aanvang film juni: 22.30 | juli: 22.30 | augustus: 22.00, 21.45, 21.30 | september: n.t.b.
Locatie: Pllek, Amsterdam-Noord (NDSM-werf)
Koptelefoon:€ 5,- | De gratis ticket link komt spoedig online

Koptelefoon ophalen vanaf 19.30 t/m aanvang film.
Gereserveerde koptelefoon ophalen tussen 19.30 - 20.30!
Check het Facebook event voor updates en poll.

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

16 januari 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Heineken

Vliegtickets