Cultuur & Uitgaan
Typography

020 Amsterdam Cultuur - Theater Bellevue gaat deze zomer verbouwen! Meer ruimte voor het publiek en een mooiere gevel. Gemeente Amsterdam financiert het grootste deel van deze intensieve verbouwing en uiteraard betaalt Bellevue ook zelf mee, maar er is nog € 30.000 tekort. 

Voor dat ontbrekende bedrag is een crowdfunding gestart, waarop de reacties hartverwarmend zijn. "Omdat ik Bellevue een geweldig theater vind qua sfeer, programmering en vriendelijkheid, én ook de beginnende artiest hier een kans krijgt."

Crowdfunding binnen week op 50%!

Ruim 150 donateurs hebben hun betrokkenheid getoond en prachtige reacties achtergelaten op voordekunst.nl/bellevue. Veel donateurs vinden het leuk kans te maken op een passe-partout voor het nieuwe seizoen, andere kopen zelfs een gevelletter voor op de nieuwe gevel, maar velen hoeven niet eens een tegenprestatie. Directeur Jeannette Smit is aangenaam verrast: "Als ik nu met het team samen de reacties onder de donaties lees, springen ons de tranen in de ogen: er is zoveel liefde! Onze bezoekers herinneren ons eraan waaróm we het doen." Er zijn nog enkele weken om de eindstreep te halen en iedereen wordt dan ook opgeroepen om te steunen tijdens deze dagen.

 

30 jaar Theater Bellevue

Theater Bellevue kent een lange geschiedenis, maar bestaat als huidige organisatie dit theaterseizoen 30 jaar. Dat wil de organisatie vieren met een verbouwing om het publiek meer ruimte te geven. In een pand dat is toegerust op een toekomst vol bijzondere theaterproducties, lunchvoorstellingen en cabaret, en waarin het publiek en de makers alle ruimte krijgen. Op naar de volgende 30 jaar: vóór het publiek, dóór het publiek.

Geweldige tegenprestaties

Of je nu een VIP-behandeling rondom een Zondag met Lubach uitzending, een persoonlijk lied van Theo Nijland, een speciale roddel- en achterklap tour, óf een iconische theaterstoel wilt hebben – er is voor ieder wat wils. Vanaf € 30,- maak je kans op een Wild Card voor een (uitverkochte) voorstelling naar keuze en vanaf € 60,- loot je mee voor het Golden Ticket: een passe-partout voor álle voorstellingen van het nieuwe seizoen. En vanaf € 100,- wordt het nóg interessanter, met dank aan onze trouwe theatermakers en relaties (o.a. Marcel Musters, Theo Nijland, Kiki Schippers, Johan Fretz e.v.a.).
 
Bekijk het filmpje en als u wilt doneren, klik dan hier

 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

16 januari 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Heineken

Vliegtickets