Cultuur & Uitgaan
Typography

020 Amsterdam Cultuur & Uitgaan - Na drie jaar afwezigheid organiseren De Balie en Cineville dit jaar weer de Oscarnacht. Een feestelijk en nachtvullend programma rondom de Oscars, op zondag 4 maart a.s. van 22.00 ’s avonds tot 06.00 ’s nachts.

Met natuurlijk de onmisbare Cineville Celebrity Twister (met móóie prijzen), de welbekende Oscarquiz, weddenschappen, winnaars, verliezers en de voorpremière van een Oscarnominatie. Dit jaar is de keuze gevallen op Greta Gerwig’s regiedebuut (en Oscarnominatie!) Lady Bird.

De Oscarnacht is gratis toegankelijk voor Cinevillepashouders. Men krijgt er zelfs een glas bubbels bij. Niet-pashouders betalen € 15,- (voor de voorpremière van Lady Bird, een glas bubbels en een avondvullend programma). De Grote Zaal van De Balie wordt omgetoverd in een lounge, met banken en zitzakken en een powernap-corner. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan telefonisch jouw ticket via 020-5535100. Iedereen die 't volhoudt tot 06.00 uur de volgende ochtend, wordt getrakteerd op een croissantje.

Voorpremière: Lady Bird

In het semi-autobiografische regiedebuut van Greta Gerwig zien we Saoirse Ronan als Christine 'Lady Bird' McPherson, een eigenzinnige puber in het ingedutte Sacramento, California. Lady Bird zet zich fel af tegen haar moeder Marion (Laurie Metcalf), een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt nadat haar man (Tracy Letts) zijn baan is kwijtgeraakt. Maar de twee lijken meer op elkaar dan ze denken.

Voor meer informatie en tickets: De Balie – De Oscarnacht.

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

16 januari 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Heineken

Vliegtickets