Cultuur & Uitgaan
Typography

020 Amsterdam Cultuur - Van 10 februari t/m 4 maart 2018 van 10.00 - 17.30 uur kun je genieten van extra workshops en demonstraties in NEMO Science Museum.

NEMO is in de vakantie ook op maandagen open. Voor meer informatie kijk op: www.nemosciencemuseum.nl/voorjaarsvakantie.

In workshops en demonstraties ontdek je hoe nuttig en leuk 'maken' is. Zo maak je in De Werkplaats je eigen tandwielen. In het Laboratorium word je zelf een wetenschapper met een witte labjas aan. Zet je veiligheidsbril op en ga aan de slag met experimenten en proefjes. NEMO’s Kettingreactie in deze vakantie extra vaak te zien.

Kinderlezing - Hoe werkt een muziekinstrument?

Wanneer: zondag 11 februari
Tijd: 13.00 uur
Voor wie: 8 - 12 jaar

Tijdens de kinderlezing op zondag 11 februari in NEMO wordt antwoord gegeven op de vraag: hoe werkt een muziekinstrument? Wat is geluid eigenlijk en hoe maak je het? Natuurkundige Tom Hijmans vertelt alles over de toonhoogtes die wij nog kunnen horen en het stemmen van muziekinstrumenten. Via proefjes leer je meer over geluidsgolven en trillende lucht. Meer informatie en inschrijven via: www.nemosciencemuseum.nl/kinderlezing.

NEMO Kennislink Live - Waarom kan jij wat ik niet kan?

Wanneer: dinsdag 13 februari
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
Voor wie: volwassenen

Tijdens NEMO Kennislink Live delen wetenschappers kennis over onderwerpen waarover je meer zou moeten weten. Laagdrempelig, aansprekend en begrijpelijk om over na te denken en te praten. Op dinsdag 13 februari: waarom lukt het de één beter om zijn goede voornemens vol te houden dan de ander? Desiree Hoving gaat met drie wetenschappers en het publiek in gesprek over goede voornemens, doorzettingsvermogen en motivatie. Toegang is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kijk op: www.nemokennislink.nl/live.

 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

18 december 2018

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Heineken

Vliegtickets