020 Amsterdam Cultuur & Uitgaan - Na drie jaar afwezigheid organiseren De Balie en Cineville dit jaar weer de Oscarnacht. Een feestelijk en nachtvullend programma rondom de Oscars, op zondag 4 maart a.s. van 22.00 ’s avonds tot 06.00 ’s nachts.

Read more ...

020 Amsterdam Cultuur & Uitgaan - Het Grachtenfestival trakteert het komende festival een aantal Amsterdamse buurten op een gratis concert. Wie in aanmerking willen komen voor een gratis buurtconcert, kan zich opgeven bij de organisatie van het festival. Voorwaarde is dat het concert een echte buurtactiviteit moet zijn voor alle bewoners. Het concert vindt plaats tijdens het Grachtenfestival 2018.

Read more ...

020 Amsterdam Cultuur - Per 1 januari 2018 mogen kinderen tot 18 jaar gratis het Amsterdam Museum bezoeken. Om dit te vieren waren een groep kinderen van IMC weekendschool en hun ouders eind december in het Amsterdam Museum voor een gezellige en leerzame middag. Van directeur Judikje Kiers kregen de kinderen symbolisch een Golden Ticket waarmee zij en al hun leeftijdsgenoten vanaf 1 januari altijd gratis naar het Amsterdam Museum mogen.

Read more ...

More Articles ...

Advertentie ook hier mogelijk!

NA-KD

Heineken